Koop Boeken

Koop judo boeken


Judo, een Pakkend Spel! – Judospelen

Auteur: Mark Donners
ISBN: 9781326895112
Support independent publishing: Buy this book on Lulu.

Omschrijving:
Judo, een pakkend spel! Een slagzin die enkele elementen van het judo perfect weergeeft. Daarnaast is dit ook de rode draad door de judolessen zoals die gegeven worden door de auteur. Judo is een dynamische sport met veel ruimte voor spelelementen. Zoals de titel van dit boek al aangeeft is judo een pakkend spel. Dit spelelement is goed te versterken wanneer men de juiste methodieken en spellen gebruikt. Dit boek beschrijft meer dan 100 spelletjes en variaties om dit spelelement te vergroten en de judolessen gevarieerder te maken. De spelletjes zijn uitermate geschikt om de beginnende lesgevers op gang te helpen of om de doorgewinterde leraar weer eens te prikkelen.

 


Judo met staartjes!
Auteur: Mark Donners
ISBN: 9780244661854
Support independent publishing: Buy this book on Lulu.
Omschrijving:
Judo met staartjes! Het maakt niet uit of je groot, klein, lang, dik of dun bent. Iedereen kan judoën zelfs als je een staart hebt. De bewoners van het dierenrijk laten jou maar al te graag zien hoe leuk judo kan zijn. Met behulp van grappige plaatjes en uitleg lees je over hoe het eraan toe gaat in de judo dojo en leer je hoe je een en ander zelf kunt toepassen in je eigen judoclub. Weet jij waarom valbreken zou belangrijk is? Hoe het werkt? Heb je altijd al willen weten waarom we warming up doen of ben je opzoek naar die ene geweldige techniek? De dieren van het dierenrijk gaan graag met jou aan de slag.

Kleuters spelen een pakkend spel!
Auteur: Mark Donners
ISBN: 9780244629076
Support independent publishing: Buy this book on Lulu.
Omschrijving:

De auteur beschrijft in dit boek zijn lesplan voor kleuters. Het lesplan bevat een beperkt aantal technieken welke de judoleraar kan gebruiken om de kleuters voor te bereiden op hun volgende judo band of slip. De kleuterlessen zijn allemaal verpakt in een leuk verhaaltje dat de fantasiebeleving van de kleuters aanspreekt. De judoka’s beleven steeds een interactief sprookje gevuld met judoactie. Lessen waarbij ze gaan dansen als draken, racen op een motor, vliegen op bezemstelen en judoën met een ijsbeer zijn een paar fantastische voorbeelden. Neem je judokleuters mee naar de fantastische wereld van draken, trollen, tovenaars en samurai. Leer ze de basis van het judo in een wereld die ze aanspreekt.