Judo met staartjes – Judo voor de jeugd

Judo met staartjes – Judo voor de jeugd

Auteur: Mark Donners
ISBN: 9780244661854

Omschrijving:
Het maakt niet uit of je groot, klein, lang, dik of dun bent. Iedereen kan judo├źn zelfs als je een staart hebt. De bewoners van het dierenrijk laten jou maar al te graag zien hoe leuk judo kan zijn. Met behulp van grappige plaatjes en uitleg lees je over hoe het eraan toe gaat in de judo dojo en leer je hoe je een en ander zelf kunt toepassen in je eigen judoclub. Weet jij waarom valbreken zou belangrijk is? Hoe het werkt? Heb je altijd al willen weten waarom we
warming up doen of ben je opzoek naar die ene geweldige techniek? De dieren van het dierenrijk gaan graag met jou aan de slag.

Dit boek is te koop via de bekende online boekhandelaren maar de snelste levering is via mijn drukker:

Wil je liever direct bij mij bestellen dan kan dat ook. Niet alle boeken heb ik op voorraad dus stuur me een mailtje met je vraag en ik kijk wat er mogelijk is.