Info

Informatie over deze site en de schrijver ervan

Waarom deze site?
Gewoon omdat het kan! Internet is een geweldig medium waar we dankbaar gebruik van moeten maken. Kennis delen, daar was internet ooit voor ontwikkeld en judo is toch ook kennis.

Wat kunt u hier vinden?
Op deze site zijn tientallen voorbeelden te vinden van judospelletjes, methodieken en andere nuttige informatie gerelateerd aan les geven. Sinds de zomer van 2015 is er ook de mogelijkheid om zelf je lesvoorbereidingsformulier op te stellen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de op de website aanwezige voorbeelden. Zie ze niet als bindend! Een goede judoleraar weet wanneer en hoe je van de lesstof kunt afwijken. Pas je les aan op jouw situatie.

Wat wel?
Gebruik de informatie om ideeën op te doen voor je eigen lessen.

Wat niet?
De op de site geplaatste methodieken e.d. zijn slechts voorbeelden, er zijn duizend andere methodes te bedenken.(stuur ze in per email en wellicht plaats ik ze op de site!) Als ik dit doe vermeld ik je naam.

Spam mail, reklames en niet relevante informatie ontvang ik liever niet in mijn postvakje. Alvast Bedankt!

Vloeken, ongepast taalgebruik en het in een slecht daglicht stellen van personen of clubs stel ik niet op prijs.

Algemeen
Alle inzendingen en alle berichten kunnen worden opgenomen in de website. Als ik dit doe vermeldt ik je naam.

Als webmaster doe ik mijn uiterste best maar, het is niet altijd mogelijk om negatieve berichten o.i.d.direct te verwijderen. De webmaster is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de door andere gebruikers geplaatste berichten. Het plaatsen van berichten zonder screening van de webmaster is daaraantegen zeer onwaarschijnlijk. ( Hacks heb ik echter niet in de hand)

Disclaimer

Over de Maker

 

Mark Donners
Mark Donners
Naam: Mark Donners
Graad: 3e DAN Judo
Les bevoegdheid: Judoleraar B
Club: Nippon Sport Heerlen.